Μεταφορικά - Τρόποι αποστολής

Παράδοση-Παραλαβή προϊοντων

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ  ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

1, ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ  .

Το προιον ειναι στην αποθηκη μας ετοιμο προς παραδοση σε 1-3 ημερες  η παραλαβη απο τη αποθηκη μας αμεσα

2, ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 - 3 ΗΜΕΡΕΣ / 4-7 ΗΜΕΡΕΣ

Το προιον θα παραδοθη σε 1-3/4-7  ημερες εφ'οσον το εχει διαθεσιμο ο προμηθευτης μας

3 ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια παραδοσης απο τον προμηθευτη μας .Επικοινωνηστε μαζι μας 

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από την αποθήκη μας (Ανθέων 23 & Βαλαωρίτου Γλυφάδα Τκ. 16674), ή μπορεί να ζητήσει να σταλθούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο πελάτης ζητείτε να δώσει την ημερομηνία (και ώρα κατόπιν συνεννόησης) που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από το αν θέλει να τα παραλάβει από την αποθήκη μας ή να τα παραδώσουμε εμείς. Σε περίπτωση μη τήρησης του προκαθορισμένου ραντεβού απο την πλευρά του πελάτη (για παράδοση στον χώρο του), ο πελάτης θα χρεώνετε με επιπλέον μεταφορικά.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων:
Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντός ευρύτερης περιοχής Αθηνων), Courier και Μεταφορική εταιρία(για παραδόσεις στη επαρχία). ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ  ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ . ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΚΙΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ COURIER .

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ   ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΒΑΡΚΙΖΑΣ , ΓΕΡΑΚΑ , ΕΚΑΛΗΣ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ,

ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Α) 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Β) 4-7 ΗΜΕΡΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η COURIER SERVICE ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΡΙΤΩΝ. Γ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ , ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ.

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΟΠΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΜΕΓΑΛΕΣ - ΒΑΡΙΕΣ - ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΨΥΓΕΙΑ,ΚΟΥΖΙΝΕΣ,ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ,ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ κλπ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ . 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ. 

Τα έξοδα αποστολής μέσω Courier και Μεταφορικής εταιρείας υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του εκάστοτε προϊόντος,καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα διαμονής, οπότε ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή με e-mail ή με SMS για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει.

Ιδιαίτερα για μεγάλες και ογκώδεις συσκευές όπως ψυγεία, η τιμή μεταφοράς διαμορφώνετε  και απο τον όροφο της πολυκατοικίας. Σε περίπτωση που το προιόν δεν μπορεί να μεταφερθεί ή δεν υπάρχει ο ανάλογος χώρος για να φτάσει στην πόρτα του πελάτου η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο δε πελάτης είναι υποχρεωμένος να υπογράψει για την παραλαβή του προιόντος.

Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα-Σαββάτο.